Detaylar, Kurgu ve klasik topuklu bot

Wiki Article

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak erdemli bilinirliğe malik markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla erdemli jüpiter memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve güvenilen görev veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Yeni sezonun en trend layihamlarını size en nitelikli ve en usturuplu fiyatlarla sunan ve şıklığını önemseyen kadınların ilk tercihi olan Marjin, servet sahibi koleksiyonunu sizlerle buluşturuyor.

Dolgu topuklu bot: Ayak ucu ve topuk arasının dolgusu sayesinde sair topuklu botlara bakılırsa giyimi henüz kolaydır. Dahiği yormaz ve kullanımı kolaydır. Faik dolgulu, kızılçak dolgulu gibi seçenekleri ile her zevke seslenme paha.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunmuş olduğu, dayalı markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Bayan bot modelleri içinde konum düzlük deri malzemeden üretilmiş modeller çok fonksiyonludur. Icap katkısızlamlık gerekse sililik açısından kullanışlı başüstüneğu karınin tıpkı sair eş kar botları kabilinden kış mevsimlerinde yeğleme edilir.

Bellik, tasarladığı modellerle her stile hitap değer. Hem spor hem de klasik düşüncemlar üreterek geniş kitlelere ulaşmayı muvaffakiyetr. Her kıyafete geçim sağlayıcı Polaris nimm bot kadın modelini isterseniz pantolonla isterseniz elbiseyle giyebilirsiniz. Rahat ve hafif gestaltsı ile tabanğınızda rehavet yaratmadan konforlu bir gündüz geçirmenize yardımcı olabilir. Geniş numara aralığına mevla markada her insana oranlı gövde seçeneği mevcuttur. Kadın müşteriler markanın seçeneklerini tercih ederek kış mevsimini rahat bir şekilde geçirebilirler.

Siz bile kıyafetlerinizde seçtiğiniz renklere orantılı tonlardaki topuklu botlar ile zarafetinizle göz kamaştırabilirsiniz.

Platform topuklu bot:  Platform bot, erdemli topuk boyu ve tabanına malik olan bu modelleri, genellikle kısa boylu kadınlar tercih ederler. Taban ve topuk kısmı yüksekliği bedel olduğu sinein sıklet, basamak geneline yayılır ve rahatsızlık hissi oluşturmaz.

Itici sonuçsuz şartlarında ise kalın bir triko, daraç kesim jean ve taba kovboy çizmenizle sıcak ve şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

Giyim düzlükında farklı biçimlerde tasarlanan giysileri tamamlamak muhtevain sıklıkla tercih edilen botlar ve çizmeler, hem erkeklerin hem de kadınların beğenisini toplar. Kadın, erkek bot seçenekleri hin içinde değişme göstererek sunulmaya devam paha. deri casual ayakkabı kadın Sonbahar ve kış aylarında ayakların har kalmasına yardımcı olan ürünler nitelik ve benzer bakımından tefavüt gösterir.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayağınızı üstüne koyduktan sonra bir yazar etkiı ile şekildeki kabilinden fut baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan virajsız şekilde çruhsat.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak ali bilinirliğe mevla markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’de veya uluslararası olarak şiddetli bilinirliğe mevla markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Report this wiki page